Potkulaudat nopeasti ilman toimituskuluja! Hyödynnä ammattilaisten vinkit ja asiantuntemus!


Kainpo RS

Kainpo RS runko on kehitetty kilpailukäyttöön maantielle ja koirakilpailuihin DS 1-2 luokassa. Sama runko toimii molemmissa lajeissa, mutta osat valitaan käyttötarkoituksen ja käyttäjän mukaan. Runko on useiden vuosien kovan työn, testauksen ja kokemuksen tuotos. Runko valmistetaan käsityönä Suomessa. Valmistusmateriaalina teräs jonka lopulta olemme havainneet loistavaksi materiaaliksi potkulautaan; -kestää kulutusta ja kolhuja. -sopivan elastinen, mutta tällä runkoratkaisulla kuitenkin riittävän jäykkä ja kestävä. -runkomateriaaleista ekologisin. -helposti korjattavissa. -riittävän kevyt   

Rungon ainutlaatuinen design on mallisuojattu ja vastaavia ei muualla ole.

Kyseessä tilaustuote joka valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Mm. värin asiakas saa valita itse.

”Tarkastan ja viimeistelen jokaisen rungon omakätisesti, että voin olla varma, että kaikki toimii!”  -Kai Immonen


Historiaa:

Se, että Kainpo RS runko on saanut tämän kaarevan ja huomiota herättävän ulkonäön on vuosien kovan potkimisen, testailun ja protojen valmistamisen ansiota.

Virheitäkin on tehty, mutta lopulta vihdoin löytyi sopivat ratkaisut ja oivallukset. Tietysti joka asiassa tarvitaan hiukan myös tuuria, että optimaaliseen lopputulokseen päästään.

Alkuun itsellänikin prioriteettina oli tietysti keveys kuten useimmilla alan harrastajilla, mutta jossain vaiheessa hoksasin, että monet muut seikat ovat huomattavasti rungon keveyttä tärkeämpiä.

Myös rungon materiaalin suhteen on mieli muuttunut matkan varrella ja palasin alumiini ja hiilikuitu kokeiluiden jälkeen takaisin teräkseen.

Taival on ollut pitkä. Todellinen virittely alkoi oikeastaan v. 2006 jolloin voitin ensimmäisen maailman mestaruuteni maratonilla. Kuitenkin tuntui, että olemassa olevat laitteet eivät olleet itselleni oikein käteen sopivia ja kasvoi himo kehitellä jotain erilaista. Välillä on viritysten ansiosta kisoja voitettu, mutta välillä on myös tullut välinekokeiluiden takia raskaita tappioita. Siitä olen kuitenkin aina ollut varma, että riskejä täytyy uskaltaa ottaa, jos aikoo jotain merkittävää saada aikaiseksi. Tämä näyttää myös pitävän paikkansa. Sittemmin mestaruuksia onkin tullut aika monta lisää.

Nyt 20v. potku-uran jälkeen tuntuu vihdoin siltä, että olen saanut kehitettyä sellaisen potkulaudan, jolla on ilo kilpailla. Jatkossa kilpailen tosin pääsääntöisesti vain koirakisoissa ja henkilökohtaisissa potkukilpailuissa käyn korkeintaan hiukan härnäämässä nuorempia…

-Kai Immonen

10 / 10 tuotetta
Lajittele