Potkulaudat nopeasti ilman toimituskuluja! Hyödynnä ammattilaisten vinkit ja asiantuntemus!


Kainpo Oy

 Kainpo on potkulautailuun ja valjakkourheiluun erikoistunut, 100% suomalainen perhe yritys. Omien tuotteiden lisäksi tarjontaan kuuluu kyseisissä lajeissa parhaiksi havaitut tuotteet.  

 Kaikkien Kainpo tuotteiden taustalla on se, että on kehitetty mahdollisimman hyvä ja toimiva tuote omaan kilpailu- ja harjoittelu käyttöön. Ammattimainen kilpaurheilu tausta on mielestämme myös ehdoton edellytys toimiville tuotteille.

 Se vaatii asiaan vihkiytymistä, ankaraa testityötä ja protoja proton perään.

Tuotteet on testattava äärimmäisissä olosuhteissa, jotta voi olla varma niiden toimivuudesta.

 Työtunteja ei ole koskaan laskettu eikä niitä kannata laskeakaan.

 Muun muassa Kainpo RS potkulauta on vaatinut 20 vuotta kilpapotkulautailua, että kaikki kulmat on saatu kohdilleen. Reilu kymmenen vuotta valjakkourheilukilpailuita ja vihdoin alkaa adapterit, vetoliinat ja valjaat olemaan myöskin huippuluokkaa.

 Kova intohimo kehittää koko ajan jotain uutta, on syy siihen, että meillä on olemassa jo melko kattava Kainpo tuoteperhe, josta voimme olla ylpeitä. 

Mikä parasta, monta upeaa uutta tuotetta on koko ajan kehitteillä ja mallisto laajenee entisestään. 

 Kainpolla emme jätä asiaa kuitenkaan pelkkään tuotekehitykseen vaan haluamme auttaa asiakkaita löytämään heille sopivan lajin, siihen oikeat välineet ja antaa opastus, sekä ohjeet kuinka päästä parhaiten siinä alkuun.

 Tavoite on jatkossakin pystyä hoitamaan koko ketju, tuotteiden valmistuksesta, käyttöopastukseen ja jopa huipputason valmentamiseen. 

 Haluamme ennen kaikkea nähdä tyytyväisiä asiakkaita.

 Meille voi soittaa milloin vain! 

Tästä on ilo jatkaa eteenpäin.